Boganbefaling: “Lavendelhaven” af Lucinda Riley

Emilie de la Martiniere arver efter hendes mors død et stort, men meget forfaldent slot i Frankrig. Selvom hun gennem flere år har forsøgt at lægge afstand til sin baggrund i de aristokratiske kredse, påbegynder hun en omfattende restaurering af slottet, godt hjulpet af hendes nye, store kærlighed Sebastian.

Emilie støder under istandsættelsen af slottet på en samling af digte, skrevet af en Sophia. Emilie kommer nu på sporet af en lang og skæbnesvanger fortælling omkring hendes eget ophav, der går helt tilbage til 2. verdenskrig, den franske modstandsbevægelse og den tyske besættelse. Hendes forfædre viser sig nemlig noget anderledes end hun troede.

Lucinda Riley har igen skabt en fantastisk fortælling, hvor man som læser bliver hvirvlet ind i en familiehistorie fuld af forviklinger, løgne og intriger.
Denne bog er så velskrevet, og  den bevæger sig på et nutidigt plan, hvor man følger Emilie og hendes liv og samtidig kigger tilbage til 2. verdenskrig, og de frygtelige hændelser og forviklinger, der skete i Emilies familie.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne bog.

Udgivet af forlaget Turbulenz 2014

Genre: Familiehistorie

Print Friendly, PDF & Email