Brombærsnaps (Isabellas)

Brombær-snaps Brombær-snaps

Hvis man er lidt heldig er der stadig lidt brombær tilbage på buskene. Vi har vilde brombær i nærheden, og der er stadig bær på, de er dog lidt svære at komme til. Jeg har tidligere hentet de brombær, som jeg skulle bruge til denne brombærsnaps, som nu har trukket i 2 måneder. Alternativt kan man bruge frosne, optøede bær. Den egner sig perfekt til julens forskellige arrangementer, specielt til ostebordet eller som en lille “opstrammer” til morgenbordet med sin sødme. Og så er den utrolig smuk med sin dybe, røde farve. Hæld den i en smuk karaffel, hvor den vil pynte i sig selv. Ingefæren giver en skarp smag, så hvis du udelader den bliver snapsen lidt dessert-vinagtig. Jeg synes nu ikke, at det gør noget, hvis den bider lidt på tungen.


250 gr. brombær

1 tsk. revet ingefær

2 spsk. honning

1 flaske vodka, 70 cl.

Fremgangsmåde:

Skyl brombærrene og put dem i et patentglas sammen med honning og ingefær. Hæld vodkaen over og sæt et tætsluttende låg på. Vend glasset rundt nogle gange, så det bliver blandet godt. Lad snapsen trække i ca. 6 ugers tid et mørkt sted ved stuetemperatur (jeg satte min i bunden af et køkkenskab).
Efter de ca. 6 uger sies indholdet fra, og snapsen hældes på en flaske, hvor den trækker yderligere 14 dage.

Hæld den på en smuk karaffel og server den ved lejlighed.

Brombærsnaps

Brombærsnaps

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments on Brombærsnaps (Isabellas)

 1. Kan man bruge brombærrene til noget, efter de er siet fra vodkaen igen ??

  • Kære Berit.
   Det ved jeg faktisk ikke…de er jo blevet en anelse slatne efter en tur i vodkaen 🙂
   Kærlig hilsen
   Fru Larsen

 2. hvormeget sukker skal der i?

  • Hej Jennifer.
   Det er en fejl, at der står sukker – der skulle have stået honning.
   Mange hilsner Fru Larsen

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*