Et liv på landet

Jeg har ikke været særlig aktiv på bloggen de seneste måneder. Årsagen er, at vi er flyttet på landet, og det har godt nok været en krævende proces, både mht. tid og energi, så det er ikke de store kulinariske retter, kager eller andet lækkert, der har fyldt vores dage.

Vi har købt et ældre, hyggeligt hus ca 5 km fra Næstved på Sydsjælland. Det er gennem tiden sat i stand,og vi har allerede nu planer om større projekter med tiden som anlæggelse af køkkenhave, høns i haven samt istandsættelse af et ældre fyrrum, men også mindre projekter så som at pifte køkkenet lidt op med maling og andre hyggelige indretningsideer og nusserier. Alt sammen noget, som jeg vil blogge omkring. Det betyder, at bloggen bliver lidt udvidet med forskellige indslag omkring bolig og have, men dog stadig med boganmeldelser og mad- og kageopskrifter.

Jeg glæder mig rigtig meget til at dele alt dette på bloggen, og håber, at I vil læse med.

Her er et par billeder fra haven og drivhuset i vores dejlige idyl:

IMG_3044

Drivhuset – lille og fint

IMG_3046

Læsebænken

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*