Chokolade-drømmekage

Chokolade-drømmekage Lækker chokolade-drømmekage

Langt de fleste kan lidt drømmekage eller/og chokoladekage, og når man kombinere disse to får man virkelig et lækkert resultat. Den vil garanteret være et hit både på arbejdspladsen og i skolen, som dele ud-kage.


 

Kage.

250 g hvedemel

250 g sukker

50 g smør

3 æg

2 dl mælk

2 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

3 spsk. kakao uden sukker

Fyld:

125 g smør

1/2 dl mælk

200 g brun farin

100 g kokosmel

2 spsk. kakao uden sukker

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt det smeltede, afkølede smør, tilsæt mælken og rør lidt til en jævn masse. Tilsæt mel, bagepulver, vaniljesukker og kakao. Rør til en jævn masse. Dejen er lidt tynd, og det skal den være.

Hæld dejen i en bradepande og bag den på 200 grader i en forvarmet ovn i ca. 25 min. Når der er 15 min. tilbage hældes fyldet op i en gryde og varmes op. Når kagen er færdig efter de 25 min. tages den ud og fyldet hældes på. Sæt kagen tilbage i ovnen og bag den yderligere 10 min.

Chokolade-drømmekage

Chokolade-drømmekage

SKRIV TIL FRU LARSEN:

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*