Boganbefaling: “Den glemte have” af Kate Morton

“Den glemte have” af Kate Morton er udgivet 2008 af Forlaget Cicero

Cassandra arver sin bedstemor Nells noget faldefærdige hus i Cornwall. Desuden har Nell efterladt et testamente til Cassandra, der afslører en hemmelig historie, der går næsten 100 år tilbage. En historie, der omhandler en 4-årig pige, der blev fundet på en kaj i Brisbane, Australien. Denne hemmelige historie sætter Cassandra sig for at opklare, og hun rejser til England for at finde ud af, hvem den lille pige var, og hvorfor ingen har savnet hende.

Denne bog er en rigtig page-turner. Den er simpelthen fabelagtig. Historien  er gribende og grusom (altså ikke på den krimiagtige måde).

Jeg oplevede flere gange, mens jeg læste den at jeg tænkte “nå!” af overraskelse. Netop som jeg mente, at nu havde jeg gennemskuet historien drejer den fuldstændig.

Absolut en bog jeg vil anbefale til alle, der kan lide familiehistorier.

 

IMG_1319

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*