Skinkesalat på den nemme måde

Denne skinkesalat har jeg lavet et hav af gange, og den har altid være populær, både hos voksne og børn. Jeg har brugt skinkestrimler, men man kan med fordel bruge resterne fra en hamburgerryg eller kogt skinke fra dagen før. Den kan bruges både et stykke rugbrød i en sandwich eller i et flûtes, som på billedet. Egner sig særdeles godt som lidt ekstra lækkert i madpakken.


 

200 g revet skinke

30 g mayonaise

3 spsk. creme fraiche

1/2 lille rødløg

1/2 tsk salt

Purløg efter smag.

Fremgangsmåde:

Bland mayonnaise og creme fraiche med salt og det udskårede rødløg. Bland dertil purløgen i. Rør det godt sammen. Tilsæt skinken og sæt det hele i køleskabet, så det lige kan “sætte sig” lidt, mindst 1 time.

Opskrift på flûtesene på billedet finder du her:

Flûtes

IMG_1241

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*