Inspiration til juledekorationer m.m.

Julevindue Julevindue

Selvom det kribler i fingrene efter at begynde at pynte op til jul, sætte julemusik på og lave dekorationer i lange baner, lægger jeg bånd på mig selv. Men jeg er da begyndt at samle lidt materialer ind fra naturen, som jeg opbevarer i drivhuset, så det ikke tørre ud eller rådner op 🙂
Sidste år pyntede jeg drivhuset op med alle mulige dekorationer, og det har jeg så sandelig også planer om at gøre igen i år! Jeg har fundet lidt billeder frem fra julen 2017 til inspiration til oppyntning og dekorationer til denne jul.

Et af mine ynglingssteder året rundt er drivhuset. Det er stedet, hvor jeg drikker litervis af kaffe, læser bunker af bøger forår, sommer og efterår. Derudover er det mit “værksted”, hvor jeg kan lave dekorationer, opbevare diverse remedier til haven og nusse rundt med blomster og frø.

 

Drivhushygge december 2017

 

Nogen gange skal der ikke så meget til at skabe lidt stemning på et bord: En langerne, en kurv med gran, masser af kogler og et par fyrfadslys – voila

Et stort bloklys sat i oasis i et lerfad pyntet med mos, kogler, kastaniekapsler og lidt glimmer.  

 

Som den opmærksomme læser nok har opdaget bruge jeg mange naturmaterialer. Det er jo lige ved hånden, og ellers må man en tur i skoven og se, hvad den byder på. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og der er jo ingen der siger, at man skal købe sig fattig i materialer, når man kan hente dem ganske gratis, og så er en tur i skoven vildt hyggelig.

God november til jer 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*