“Sammenbruddet” af B.A. Paris

"Sammenbruddet" af B.A. Paris "Sammenbruddet" af B.A. Paris

“Sammenbruddet” er udgivet i 2018 af forlaget Forlaget Jentas. Oversat af Lilian Kingo.
Det er en psykologisk thriller, som jeg læste på ret kort tid. Jeg havde meget, meget svært ved at lægge den fra mig. Jeg synes den var vildt spændende. Kan kun anbefale den 🙂 

Cass er en sen aften på vej hjem gennem skoven. Undervejs ser hun en bil, der er parkeret i siden af vejen – inde i bilen sidder en kvinde. Cass’s første indskydelse er at stoppe og hjælpe kvinden, men hun rammes af utryghed i situationen, og beslutter sig for at køre videre hjem. 

Dagen efter hører Cass i radioen, at der er blevet fundet en død kvinde i en bil i den samme skov, som hun aftenen inden kørte igennem. Cass aner ikke sine levende råd, og har svært ved at koncentrerer sig om både arbejde og hendes mand. Hendes dårlige samvittighed over ikke at være stoppet den aften og hjælpe fylder mere og mere hos hende. Hun begynder at få nogle tavse opkald på telefonen, og hun føler sig overvåget, og samtidig glemmer hun selv de mest almindelige ting….er hun ved at miste forstanden eller udvikle demens, som hendes mor?!?

 

"Sammenbruddet" af B.A. Paris

“Sammenbruddet” af B.A. Paris

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*