Boganbefaling: “Den røde adressebog” af Sofia Lundberg

"Den røde adressebog" af Sofia Lundberg "Den røde adressebog" af Sofia Lundberg

“Den røde adressebog” af Sofia Lundberg er udgivet i 2018 af forlaget Peoples Press

Sidste side i denne bog er læst 😔, og den har gjort stort indtryk på mig. Bogen handler om den 98-årige Doris Alm, der som barn fik en rød adressebog i gave af sin far. Gennem livet har hun skrevet navnene ind i bogen på de mennesker, som hun har mødt og kendt. Nu er Doris gammel og hendes eneste familie er niecen Jenny, der bor langt fra Sverige, nemlig i USA. Doris og Jenny har tæt kontakt, og skyper tit. Doris beslutter sig for at skrive noter til Jenny omkring sit liv og de mennesker, hun omhyggeligt har noteret i adtrssebogen📚. Gennem disse noter udfolder der sig en både spændende og tragisk fortælling, fyldt med kærlighed i alle sine afskygninger. Doris har helt bestemt levet et interessant og til tider vildt liv, og hendes eventyrlyst fornægter sig ikke 😊. På sidste side i bogen er skrevet et lille vers, som favner bogens handling og budskab. Jeg vil til enhver tid anbefale denne bog, den går lige i hjertet og sætter sit eget lille aftryk 💕

 

"Den røde adressebog" af Sofia Lundberg

  “Den røde adressebog” af Sofia Lundberg

Et lille vers, der rummer det hele

Et lille vers, der rummer det hele

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*