“De ugudelige” af Linda Castillo

"De ugudelige" af Linda Castillo "De ugudelige" af Linda Castillo

“De ugudelige” af Linda Castillo udgivet 2017 fra Politikens forlag .

Endnu engang har Linda Castillo skrevet en fabelagtig krimi, og så som den 8. i rækken omkring politichef Kate Burkholder.

Denne gang bliver Kate Burkholder bedt om at hjælpe i efterforskningen af drabet på en ganske ung amishpige i et andet politidistrikt. Politiet der er kørt fast i sagen, og har brug for hjælp af en, der kender amishsamfundet, og som kan gå undercover. Kate Burkholder indvilliger i at hjælpe kollegerne, og hun tager dertil under anden identitet som amish-enken Kate Miller. Hun får hurtigt kontakt til enkelte personer i det lille samfund, og bliver inviteret med til et arrangement hos biskoppen Schrock, som har ry for at være en biskop efter de gamle og noget stringente principper i “die ordnung”, som er hele regelsættet for amish-troen/kulturen. Her får hun en oplevelse af, at der foregår noget under overfladen, og hendes mistanke forstærkes yderligere, da hun oplever et voldelig overfald på en kvinde en nat ude i skoven. Som i de foregående bøger om Kate Burkholder, bliver hun nu hvirvlet ind i sagen, der hurtigt tager fart, og som viser menneskets mørke side.

Jeg er kæmpe Linda Castillo-fan. Sluger hendes bøger råt. Hun er en fantastisk forfatter, der virkelig formår at holde mig som læser fast i historien, og på trods af at “De ugudelige” som tidligere nævnt er nr. 8 i serien om politichef Kate Burkholder, bliver de aldrig kedelige. 
Jeg kan varmt anbefale hele serien, som starter med “Tvunget til tavshed”.

 

"De ugudelige" af Linda Castillo

“De ugudelige” af Linda Castillo

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*