Boganbefaling af “Forårsjagt” af Emma Hamberg

"Forårsjagt" af Emma Hamberg "Forårsjagt" af Emma Hamberg

“Forårsjagt” af Emma Hamberg er udgivet i 2016 fra Forlaget Aronsen er den tredje og foreløbig sidste bog om livet i Rosengädda. 

Tessan knokler fortsat for at holde sin restaurant kørende. Heldigvis har hun et godt netværk i de venner og (eks)kærester, som også har bosat sig i den lille by til at hjælpe sig, både med restauranten, men også med hendes lille datter. Alligevel har hun svært ved at nå det hele, og er på grænsen til at bryde sammen. 

Ud af det blå dukker hendes mor op på Tessans trappesten med en erklæring om, at hun trængte til at komme væk, og ville derfor besøge Tessan og hendes lille datter. Næsten samtidig dukker en fremmed mand op. Han gør ikke meget væsen af sig, men kaster sig straks ud i at hjælpe Tessan med praktiske ting i og omkring restauranten. Imidlertid hænger hans historie ikke sammen, og Tessan er noget skeptisk overfor at have ham så tæt på. 

Tessans mor og den fremmede mand vender fuldkommen op og ned på Tessans tilværelse, og hun er i syv sind over, hvordan hun skal håndtere det. 

 

Igen har Emma Hamberg skrevet en skøn skøn bog. Jeg er vild med hendes skrivestil og hendes personskildringer. Jeg håber, at der kommer en 4ér i serien. Men indtil da har jeg kastet mig over “Brunstkalenderen”, som hun også har skrevet. Den tegner også rigtig godt. 

Skynd dig at reservere hele trilogien om Tessan fra Rosengädda på biblioteket eller løb ned hos den lokale bog-pusher og køb dem. Så ser familien ikke meget til dig i denne sommerferie 🙂

"Forårsjagt" af Emma Hamberg

“Forårsjagt” af Emma Hamberg

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*