Asparges-salat

Asparges med spinat Asparges med spinat

Jeg har aldrig før lavet nogen ret med friske, hvide asparges, så nu var det på høje tid, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. De smager jo fantastisk. Jeg har blandet dem med lidt grønne asparges og lidt spinat, og i alt sin enkelthed brugt en god pesto som dressing. 


1 bundt hvid asparges

1 bundt grøn asparges

1 bakke spinat

1 spsk smør til stegningen.

1 glas god pesto.

Fremgangsmåde:

Skyl både de hvide og de grønne asparges. Skræl de hvide med en almindelig kartoffelskræller fra toppen og nedad. Bræk den træagtige del af alle aspargesene og skær dem i mindre stykker. Skyl spinaten.

Smelt smørret på en stegepande. Hæld først de hvide aspargesstykker på, og lad dem stege gyldne i smørret. Tilsæt de grønne asparges, og lad dem stege med i 4-5 min. Tilsæt tilsidst spinat, og lad det stege med indtil det falder lidt sammen. Tilsæt evt. lidt salt og peber.

Serveres straks med pesto som dressing.

Asparges med spinat

Asparges med spinat

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*