Boganbefaling af “Hjerter i brand (må ikke slukkes)” af Emma Hamberg

"Hjerter i brand (må ikke slukkes)" af Emma Hamberg "Hjerter i brand (må ikke slukkes)" af Emma Hamberg

“Hjerter i brand (må ikke slukkes)” af Emma Hamberg udgivet 2014 af forlaget Aronsen er fortsættelsen af “Næste stop Rosengädda”

Tessan er i fuldt sving med at sætte den gamle stationsbygning i den lille by, Rosengädda i stand. Stationsbygningen vil hun omdanne til en restaurant, men hun er alene om det, og bygningen kræver en del ombygning, inden hendes drøm kan gå i opfyldelse. 

Rosengädda er et meget lille samfund, hvor man er vant til at hjælpe hinanden, og inden Tessan når at se sig om, er der iværksat hjælp til hendes renoveringprojekt i form af en mere eller mindre ufrivillig Johnny, der lader sig overtale af de andre beboere i byen. Johnny er tidligere brandmand, men nu brandinspektør. Han er en flot fyr, der har for vane at nedlægge kvinder i hobetal. Trods dette er han trist og ensom, og han bruger en stor del af sin fritid på at se på delfiner i TV’et med 3D-briller på i sin ungkarlehybel over brandstationen.

I starten taler Tessan og Johnny ikke meget sammen, han er tilsyneladende meget sky, og Tessan er overbevist om, at han ikke kan lide hende. 
Rafael, der lige i øjeblikket passer en vens hus i nærheden, er dog alt andet end sky. Han kaster sig nærmest ind i Tessan og Johnnys tilværelse, og bliver noget af en isbryder med sine raffinerede påfund. Han skaber kærlighed og begær, og inden længe er der op til flere hjerter, der står i brand. 

Bogen er en skøn bog, der først og fremmest handler om kærlighed, men også om at skabe sig en tilværelse, og at turde være sig selv og gå efter det (eller den) man vil have. Og så handler den om mad, og det kan jeg jo godt lide at læse om 🙂

Jeg synes, at bogen er en dejlig bog, og jeg har allerede kastet mig over 3’eren “Forårsjagt”. 

"Hjerter i brand (må ikke slukkes)" af Emma Hamberg

“Hjerter i brand (må ikke slukkes)” af Emma Hamberg

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*