Boganbefaling af “Fra mig til dig – det har livet lært mig” af Pernille Aalund

"Fra mig til dig" af Pernille Aalund "Fra mig til dig" af Pernille Aalund

“Fra mig til dig – det har livet lært mig” af Pernille Aalund er udgivet i 2012 af Politikens Forlag er i mine øjne en rigtig kvindebog, altså på den positive måde. 

Det er en bog, som hun har skrevet til sin datter, Anina. En bog, hvor hun deler sine tanker, erfaringer og oplevelser gennem livet, både de postive og de negative. Hun deler også sine holdninger, normer og de værdier, som hun vil videreformidle til sin datter. I bogen kommer hun hele paletten rundt med sine oplevelser og erfaringer med både de tætte familiære relationer, mænd, veninder, arbejde, hendes sygdom m.m. Hun skriver meget ærligt og ligefrem, og det præger bogen hele vejen igennem med en både hjertelig og filosofisk tilgang til tingene. 
Jeg kan sagtens følge Pernille Aalund i hendes trang til at give lidt af sig selv videre til hendes datter og måske børnebørn m.m. Det kan være svært at få fortalt alt til sine børn, alt det som man synes er vigtigt. Mange af Pernilles betragtninger og erfaringer tror jeg, at mange  kvinder kan nikke genkendende til, og selvom man ikke har børn, der gider eller er i stand til at læse den slags bøger, kan man roligt selv læse den. 

Jeg synes det er en dejlig bog, men jeg er også en trofast følger af Pernille Aalund, og har læst mange af hendes taler, som hun deler på Facebook. 
Klart en anbefalelsesværdig bog.

"Fra mig til dig" af Pernille Aalund

“Fra mig til dig” af Pernille Aalund

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*