Boganbefaling af “Jeg lader dig gå” af Clare Mackintosh

"Jeg lader dig gå" af Clare Mackintosh "Jeg lader dig gå" af Clare Mackintosh

“Jeg lader dig gå” af Clare Mackintosh er udgivet i 2016 af forlaget Aronsen

Hold nu op en fantastisk krimi!!! eller krimi vil jeg ikke en gang helt kalde den…måske mere noget i retning af den genre, der kaldes Domestic Noir, der omhandler bl.a. bøger som “Kvinden i toget”, “Det burde du have vidst” og “Kvinden der forsvandt”.

Det er svært at skrive en masse om denne bog uden at afsløre for meget, men i store træk handler bogen om, at en lille dreng på 5 år bliver påkørt af en flugtbilist, og slået ihjel. Kriminalkommisær Ray og hans kollega Kate sættes på sagen, og de er meget opsatte på at finde flugtbilisten, men desværre er sporene få, og det eneste vidne, som var moderen til den lille dreng forsvinder også, og kan dermed ikke bidrage til efterforskningen. Jenna forsøger at flygte fra sin fortid og flytter ud på den walisiske kyst, hvor hun vil ryste oplevelsen af sig, og starte et nyt liv, men hun hjemsøges af sorg og angst. Politiet opgiver efterforskningen, men efter et år genoptages den, da der kommer nye oplysninger i sagen, og Jenna bliver i tvivl om hun skal kontakte politiet med den viden hun har om ulykken.

Denne bog skal man kun starte på, hvis man har mulighed for at læse den færdig inden for kort tid – den er så fængslende og tragisk, og jeg nåede hele følelsesregistret igennem x flere, mens jeg læste den. Jeg kunne simpelthen ikke slippe den igen – historien bølger frem og tilbage og vender og drejer flere gange. Uanset om du er krimilæser eller ej, er du nødt til at få fat i denne bog og læse den. 

Det er nok den bedste bog jeg har læst længe….
 

"Jeg lader dig gå" af Clare Mackintosh

“Jeg lader dig gå” af Clare Mackintosh

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*