Boganbefaling af “Hvepsereden” af Inger Wolf

"Hvepsereden" af Inger Wolf "Hvepsereden" af Inger Wolf

“Hvepsereden” af Inger Wolf udgivet i 2011 af forlaget Modtryk.

Jeg har før læst bøger af Inger Wolf (se boganbefalingerne her: “Min sommer læsning”), og jeg synes, at hun skriver både fængslende og med sikker hånd.  De bøger jeg har læst af hende er både gode og meget hårrejsende. Hvis man er til Karin Slaughter, Dean R Koontz og lign, hvor historierne er både bestialske og uhyggelige, er Inger Wolf helt klart et godt bud.

I “Hvepsereden” findes en ung dreng myrdet i et hus i Århus. Hans læber er skåret af og der ligger døde hvepse rundt om hans lig. 
Efterforsker Daniel Trokic får sagen, og han beder sin kollega Lisa Kornelius om at lave en profil på morderen. Det bestialske og ondskabsfulde mord på den unge dreng påvirker hele efterforskningen. Han har tydeligvis lidt stor overlast, og det ser ud til, at han er blevet tortureret ihjel.

Samtidig med, at man følger efterforskningen får man også indblik i morderens verden, de tanker og syge forestillinger denne gør sig omkring mordet, og planerne om at udføre et lignende for at forfine sin teknik.

Da en dreng mere forsvinder bliver der for alvor skruet op for tempoet i bogen. Daniel og Lisa arbejder som heste for at finde hoved og hale i sporene og de informationer, som de modtager.  

Jeg synes, at det er en vildt god bog, og jeg kan varmt anbefale den. Inger Wolf har styr på sit plot, og bogen er velskrevet. Jeg var fanget fra side 1.

 

"Hvepsereden" af Inger Wolf

“Hvepsereden” af Inger Wolf

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*