Boganbefaling af “Sidste åndedrag” af Linda Castillo

"Sidste åndedrag" af Linda Castillo "Sidste åndedrag" af Linda Castillo

“Sidste åndedrag” af Linda Castillo udgivet i 2015 af forlaget Hr. Ferdninand

“Sidste åndedrag” er den 5. krimi i serien om politichef Kate Burkholder fra det lille amish-samfund i byen Paintersmill. 
På vej hjem i hestevogn med 3 børn bagi bliver amish-familiefaderen Paul Borntrager påkørt med høj fart af en bil. Hestevognen splittes i 1000 stykker, 2 af de 3 børn og Paul Borntrager omkommer. Bilen, der påkører forsvinder fra stedet uden at stoppe for at hjælpe.

Politichef Kate Burkholder kaldes ud på ulykkesstedet, og det går hurtigt op for hende, at det højest sandsynligt ikke drejer sig om et uheld, men derimod en planlagt aktion. Kate Burkholder har tidligere amish, og har  som ung været veninde med Paul Borntragers kone, Matti. Hun opsøger hende både som et led i efterforskningen, men også for at støtte hende. Det overlevne barn kan ikke erindrer noget om ulykken, og Kate står ret meget på bar bund. 
Kate undersøger familieforholdene i den lille amish-familie, hvor børnene blandt andet er ramt af en genetisk “fejl” og derudover er der set tegn på vold mod børnene i forskellige sammenhænge. Kate er i vildrede: Er mordene begået af en, der kender familien eller er det en udefrakommende?

Jeg kan kun sige: Læs den! Du bliver ikke skuffet.

 

"Sidste åndedrag" af Linda Castillo

“Sidste åndedrag” af Linda Castillo

SKRIV TIL FRU LARSEN:

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*