Boganbefaling af “Der hænger en engel alene i skoven” af Samuel Bjørk

"Der hænger en engel alene i skoven" af Samuel Bjørk

“Der hænger en engel alene i skoven” af Samuel Bjørk udgivet i 2014 af forlaget Rosinante

Denne roman er den første krimi af Samuel Bjørk, og jeg var fanget fra side 1. Den er både spændende, tragisk og grusom.

“Der hænger en engel alene i skoven” handler om efterforskeren Mia Krüger, der faktisk havde forladt politiet til fordel for en isoleret tilværelse på en ø, hvor hun planlægger at begå selvmord. Hun opsøges imidlertid af sin tidligere chef Holger Munch, der overtaler hende til at komme tilbage og forestå efterforskningen af sagen om en  myrdet 6-årig pige, der bliver fundet hængende i en skov iført dukketøj og med et skilt om halsen, hvor der står “Jeg rejser alene”.  Mia siger ja til at tage sagen, og sammen med hackeren Gabriel finder hun i sin søgen efter morderen en gammel sag frem, der omhandler et forsvundet spædbarn. Dette rejser mistanke om, at den gamle sag evt. betyde, at mordet på den lille pige i skoven kan have en personlig karakter i form af en hævnagt. Samtidig findes der en fanatisk, religiøs sekt i den skov, hvor den lille, myrdede pige blev fundet. Da Holger Munchs barnebarn forsvinder sættes tempoet i efterforskningen op. Der er mange tråde, der skal samles i forhold til den gamle sag, og hvilken rolle har den religiøse sekt haft i sagen. 

Der er mange personer i bogen og holde styr på, og tempoet i efterforskningen er højt, så man skal holde tungen lige i munden som læser. Jeg synes, at bogen var spændende og en rigtig page-turner, men jeg blev dog lidt skuffet over slutningen, som for mig blev lidt flad. Jeg vil dog stadig anbefale krimi-elskerne at læse den. Plottet er godt og alt i alt er det en god krimi.

"Der hænger en engel alene i skoven" af Samuel Bjørk

“Der hænger en engel alene i skoven” af Samuel Bjørk

 

SKRIV TIL FRU LARSEN:

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*