Gulerods-shot med pære og ingefær

Gulerodssaft med pære og ingefær Gulerodssaft med pære og ingefær

Jeg har købt en saftpresser, som jeg allerede nu er vildt begejstret for. Det er jo fantastisk, hvad man kan producere af forskellige grønsags- eller frugtjuice på sådan en størrelse, og jeg synes faktisk ikke, at den er besværlig at gøre ren. Jeg har prøvet og lave druesaft, det var ok, men hvinende sødt, da vores druer meget søde. Nu ville jeg så prøve at lave noget blandet frugt og gulerødder, og gerne en enkelt udgave, så jeg valgte at kombinere gulerødder med pære og lidt frisk ingefær. Det smager skønt, og er utrolig frisk. Jeg har hældt det på en saftflaske og sat det på køl, så kan det vel holde sig et par dage (hvis det får lov at stå så længe).

Her er opskriften på denne dejlige, forfriskende drik, til ca. en halv liter:

5 store gulerødder

5 store pærer (jeg brugte conference-pærer)

En klump frisk, skrællet ingefær på størrelse med en valnød.

Pærerne skar jeg lige toppen og bunden af, og gulerødderne skar jeg enderne af (de var økologiske, så derfor var det ikke nødvendigt at skrælle dem)

Det hele røg i saftpresseren lidt efter lidt og voila, så var der produceret denne fantastiske eliksir. Absolut en god måde og starte dagen på med sådan en drik.

Gulerodssaft med pære og ingefær

Gulerodssaft med pære og ingefær

SKRIV TIL FRU LARSEN:

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*