Honningkage-dej (Claus Meyer)

Honningkage-fordej Honningkage-fordej

Ingen jul uden honningkager. Selvom det er november måned, og der stadig er lidt tid til jul, er der lige en ting, som jeg allerede nu er nødt til at forberede, nemlig dejen til honningkagerne.  Den skal

røres sammen nu, og så ellers glemmes igen i en måneds tid. Heldigvis er det ikke noget, der tager lang tid at røre dejen sammen. Der kommer et indlæg på bloggen igen om en måneds tid, når det er tid til at lave den skønne honningkager.


500 g honning

500 g hvedemel

Fremgangsmåde: 

Varm honningen op til ca. 40-50 grader og rør det sammen med hvedemelen. Hæld det i en bøtte med låg og sæt det i køleskabet den næste måneds tid. Dejen bliver hård, men bliver blød, når man tilsætte resten af ingredienserne til dejen senere. Der kommer et indlæg om en måneds tid med, hvad der skal i af ingredienser, og hvordan honningkagerne laves.

Honningkage-fordej

Honningkage-fordej

SKRIV TIL FRU LARSEN:

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*