Tærte med spinat og ricotta.

Ind imellem er det lækkert at lave en tærte med grønsager som tilbehør til kødet eller som en let frokostret. Jeg har valgt at bruge ricotta-ost, som er en ost, der minder meget om hytteost – uden klumper. Den er let og cremet og egner sig fint til en madtærte.


4-6 pers.

1 pk. færdig tærtedej

2 håndfulde frisk spinat

1 porre

1 løg

2 fede pressede hvidløg

2 gulerødder

250 g ricotta-ost

2 spsk. revet parmesan

2 æg

salt og peber

Fremgangsmåde:

Rul dejen ud i en tærteform. Skyl spinaten og de øvrige grønsager og skær porre, løg og gulerødder ud i passende bidder. Hæld grønsagerne ned i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør det til en ensartet masse og fordel det på tærtebunden. Rul evt. kanten på tærten lidt indad, så kanten bliver pæn.

Bag tærten i ovnen 30-40 min på 180 grader.

Tærte med ricotta og spinat

Tærte med ricotta og spinat

SKRIV TIL FRU LARSEN:

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*