Boganfaling af “Meldt savnet” af Linda Castillo

"Meldt savnet" af Linda Castillo "Meldt savnet" af Linda Castillo

“Meldt savnet” af Linda Castillo udgivet 2014 af forlaget Hr. Ferdinand

I denne fjerde bog af Linda Castillo om politichef Kate Burkeholder fra den lille amish-by, Painters Mill,  er der igen problemer. Denne gang handler det om en ung amishpige, der forsvinder. I første omgang tror alle, at det er fordi hun er på et såkaldt “rumspringa”, som er en periode, hvor de unge fra amish får lov til at begive sig ud i den omgivne verden og slå sig løs, for efterfølgende at vende tilbage og leve det spartanske og meget kontrollerede liv som amish.

Desværre udvikler sagen sig til en mordsag, og efterhånden som efterforskningen skrider frem vælter skeletterne nærmest ud af skabet. Kate og hendes ven og efterforskningsmakker Thomas sendes ud i et kaos for at rede trådene ud både for den nuværende sag, men også hvad der dukker op fra fortiden.

Endnu en anbefalelsesværdig bog fra Linda Castillo. Jeg er meget begejstret for hende, og synes at hele hendes skildring af livet i de lille samfund og fortællingen om amish er interessant og tankevækkende på mange måder.
Jeg kan kun anbefale denne bog også.

"Meldt savnet" af Linda Castillo

“Meldt savnet” af Linda Castillo

  1. “Tvunget til tavshed”
  2. “Bøn om tavshed”
  3. “Bryd tavsheden”
  4. “Meldt savnet”

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*