Konfekt på den nemme måde

Ingen jul uden konfekt. Desværre har jeg været lagt ned af sygdom de seneste dage, så det er ikke den avancerede konfekt, der bliver serveret i år. Jeg har derfor valgt den lidt nemme løsning.

Jeg har taget en blok marcipan (375 g størrelsen) og en blok nougat (150 g størrelsen). Disse to har jeg strimlet med en osteskære. Taget to lag marcipan med et lag nougat fra til en “træstamme”. Resten har jeg lagt ud med halvdelen af marcipanen i et lag først, dernæst et lag nougat og tilsidst endnu et lag marcipan. Dernæst har jeg udstukket med stjerne-udstikkere. Resten har jeg delt til at rulle kugler af med en hasselnød i midten.  De to lag marcipan og det ene lag nougat har jeg lagt skiftesvis oven på hinanden og rullet så fladt jeg kunne uden marcipanen gik helt i stykker. Dernæst har jeg strøget lidt finthakket hasselnødder på og rullet det til en lille roulade.

Både stjerner, kugler og træstammen er tilsidst betrukket med mørk smeltet chokolade og pyntet med krymmel og finthakket hasselnød.

IMG_2045

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*