Ristede rugbrødsklapper

Ristet rugbrød smager rigtig godt, og hvis man så oven i købet putter lidt lækkert fyld i, så har man et nemt og lækkert stykke frokost. Man kan også sagtens bruge sandwich-brød, hvis man vil have lyst brød.

Her har jeg puttet tomat, mozarellaost og lidt frisk oregano i.


 

2 pers.

4 stk. mørkt rugbrød

2 modne tomater

1 bøf-mozarella

Krydderurt efter smag

Groft salt og peber

Smør.

Fremgangsmåde:

Smør rugbrøddet med smør på en side. Skær tomater og mozarella-osten ud i skiver og læg i et lag på 2 af rugbrødene. Put lidt groft salt og peber på. Skær noget frisk krydderurt (oregano, timian, basilikum eller andet) og læg det på. Læg til sidst et stykke rugbrød med smørsiden nedad ovenpå.

Smelt smør på en stegepande, og steg rugbrødsklapperne på begge sider, så brødet bliver sprødt. Ca. 4-5 min. på hver side

IMG_1598

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*