Boganbefaling: Linda Castillo “Bøn om tavshed”

"Bøn om tavshed" af Linda Castillo "Bøn om tavshed" af Linda Castillo

“Bøn om tavshed” af Linda Castillo udgivet 2010 af Forlaget Hr. Ferdinand er nummer 2 i serien om politichef Kate Burkeholder.

Endnu en gang danner den lille by i Pennsylvania Painters Mill ramme om nogle bestialske mord. Denne gang er det en amish-familie på 7 personer, far, mor, 2 teenagepiger, 2 drenge samt et spædbarn, der er blevet myrdet på deres gård. Specielt de 2 teenagepiger har lidt en grusom død. Umiddelbart kunne det ligne en far, der har udslettet sin familie og derefter begået selvmord, men der er noget, der ikke stemmer.

Politichef Kate Burkeholder er igen – kun 10 mdr.  efter en seriemorder hærgede Painters Mill – tvunget til igen at tage kontakt til folkene i amishsamfundet i den lille by. Et samfund hun selv er vokset op i, og som hun som ganske ung valgte at vende ryggen. Hendes kendskab til amish-folket og deres levevis kommer hende til gavn i efterforskningen. Da hun finder en dagbog fra den ældste af de 2 myrdede teenagepiger begynder efterforskningen at tage fart, og Kate oplever de mordene og omstændighederne omkring disse påvirker hende følelsesmæssigt voldsomt.

Jeg var meget begejstret for Tvunget til tavshed af Linda Castillo, og min begejstring over denne forfatter er bestemt ikke blevet mindre efter at have læst “Bøn om tavshed”. Jeg bliver nødt til at læse “Bryd med tavsheden”, som er den tredje i serien med politichef Kate Burkeholder. Mine varmeste anbefalinger til denne krimi-serie.

Rækkefølge:

  1. Tvunget til tavshed
  2. Bøn om tavshed
"Bøn om tavshed" af Linda Castillo

“Bøn om tavshed” af Linda Castillo

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*